Könyvek

Galambok gazdaságos gyógykezelése

Újra rendelhető!

Megjelent a nagy sikerű könyv változatlan utánnyomása.


Megrendelhető a 06-76-416-983-as telefonszámon vagy erről a honlapról a Könyvrendelés oldalon, illetve itt a "kosárra" kattintva.
*
A tudatos galambtenyésztő mindenkor a lehető legjobb teljesítményre törekszik. Ez azonban az egyre inkább terjedő - sok esetben újfajta - betegségek miatt egyre nehezebben elérhető cél.
Ez a közérthető, minden galambász számára ajánlott szakkönyv abban nyújt rendkívül nagy segítséget, hogy bemutatja: a megváltozott körülmények között melyek azok a módszerek és melyek azok a javasolt készítmények, amelyekkel biztonságosan, ugyanakkor a legolcsóbban megőrizhetjük galambjaink egészségét, és biztosíthatjuk mindenkori csúcsteljesítményét.
Pusztán önmagában a galambok "tömése" gyógyszerekkel nem más, mint az ablakon kidobott pénz; eredményt nem hoz, viszont nagyon sok a káros mellékhatása. A helyes, az adott helyzetnek leginkább megfelelő gyógyszer-alkalmazás viszont galambjaink egészségét és folyamatos csúcsteljesítményét biztosítja.
A könyv a hasznos gyakorlati tanácsok mellett megismerteti az olvasót az elméleti tudnivalókkal és összefüggésekkel is, mert igazából így lehet előrelépni, állományra szabottan gondolkodni. Ajánlom ezért ezt a könyvet kezdőknek csakúgy, mint mestertenyésztőknek.
(A könyv nem csak Magyarországon lett sikerkönyv - angol nyelvű változata, a "Pigeons and their Economical Health Care" hamar meghódította az egész világot; több mint negyven országban kapható. Megjelenése után nem sokkal a világ három legjobb galambegészségügyi könyve közé sorolták.)
*
Ára:
3.950 Ftkosárba
 
 

Részlet a könyvbőlTartalom

 tovább

Megmondó


Olvastad és véleményed is van róla, vagy csak kérdeznél az írótól? Tedd meg!

ElérhetőségeÜzenet, kérdés, vélemény
 
© Minden jog fenntartva